ние сме

ideabox - дизайн студио локализирано в град Пловдив

брандинг

изграждане на графична визия на марката с цел отлично позициониране на пазара

идеи

предложения за развитие в конкретната област на работа, спрямо актуалните трендове

стратегии

правилни подходи и напътствия в развитието на рекламата, съобразено с целевата аудитория
какво можем да направим за вас
 • фирмена идентичност
  • Ние оформяме идеята в основата на марката и я изразяваме с отличителен външен вид, отношение и стил. Можем да ви предложим: именуване на бранда/марката, лого дизайн, brand book – насоки за развитие и употреба на графичната част на марката, ребрандинг – освежаване на визията на марката, като се запази първоначалният стил и характер на логото
 • дизайн на опаковки
  • вдъхваме живот на идеята, която се заражда по време на изграждане на бранда и я превръщаме в реалност. разработваме дизайн на опаковки за продукти свързани с вашия нов или съществуващ бранд.
 • дизайн на менюта
  • разработваме индивидуална концепция, за вашето заведение и ви насочваме към правилната посока със стил. изработваме предварителна концепция като взимаме предвид всички моменти, които влияят на резултата, избираме оптималното решение, за да постигнем най-добрия резултат.
 • ux / ui дизайн
  • уеб дизайн, дизайн на мобилни приложения
 • фотозаснемане
  • стокова и кулинарна фотография
IDEABOX дизайн портфолио
IDEABOX дизайн портфолио
IDEABOX дизайн портфолио
IDEABOX дизайн портфолио
IDEABOX дизайн портфолио
IDEABOX дизайн портфолио
последно завършени проекти

актуални и вдъхновяващи графични презентации

дизайн на меню за Vito
менюта

Vito Bar & Dinner

guest дизайн на етикет за вино
опаковки

Guest

Комбуча дизайн на опаковка
опаковки

Kombucha Extract

отзиви

какво казват нашите клиенти за работата ни?

“Чудесен млад екип, с който се работи бързо и лесно. Професионалисти в работата си, предлагащи модерни и иновативни решения, дизайни и изработки. За мен е удоволствие да работя с хора, които могат да предложат много интересни идеи и с лекота да ги реализират в проектите, които правим заедно.”
“IDEABOX винаги са се отличавали с огромната си креативност и професионализъм. Работейки като партньор с тях вече 4-та година, те не спират да израстват и да вдигат нивото на дизайна в България. Благодаря ви за добрата работа!”
“Изключителни професионалисти. Много идейни и креативни! Изпълняват всяка една поръчка навреме и са супер отзивчиви ! Благодаря много и продължавайте в същия дух !”
“Нашите приятели от IdeaBox, ни направиха по-добро лого, от това, което въображението ни, можеше да си представи! Благодарности❤️”
“Винаги професионално свършена работа, внимание към всички детайли и отношението към клиентите е перфектно! Препоръчвам”
“Най-доброто и иновативно студио в Пловдив. Невероятно отношение към клиентите. Внимание към най-малките детайли. Силно препоръчвам!”
Свържете се с IDEABOX

свържете се с нас

Имате въпроси? Чувствайте се свободни да ни кажете здравей!